SHAHRULNAIM.COM

phone

0175131722

"kita tidak boleh meramal masa depan
tetapi kita boleh membuat persediaan
demi masa depan yang lebih terjamin!"

anda setuju?

Tetapi sudahkah anda merancang dari segi kewangan untuk menghadapi saat-saat kritikal? Bagaimana sekiranya anda tidak merancang dari sekarang?

Realiti Kehidupan!

​Kita cukup gah merancang KEWANGAN demi taraf kehidupan yang lebih selesa di masa depan tetapi kita abaikan dalam merancang menguruskan risiko kewangan andai satu hari ditimpa musibah.


Rancang Kewangan? Bukan semata-mata hanya mahu menjadi kaya sahaja tetapi kita perlu bijak menguruskan risiko kewangan. 


Risiko Kewangan?Ya,contoh mudah untuk difahami.Hari ini,anda dalam keadaan sihat walafiat dalam mencari rezeki untuk keluarga tercinta,andaikata suatu hari nanti ditakdirkan anda ditimpa musibah sehingga tidak mampu bekerja,apakah yang akan berlaku kepada kewangan anda?Anda cukup bijak untuk menilaikannya.


Tiada siapa di dunia ini merancang untuk sakit. Kita semua impikan kesihatan.Tetapi musibah sebahagian daripada kehidupan.

 

Cabaran besar yang dihadapi pada masa kini ialah kos perubatan yang semakin meningkat dari tahun ke tahun. Kebimbangan terhadap bil perubatan apabila anda memerlukannya untuk mendapat penjagaan kesihatan berkualiti yang amat diperlukan tidak akan timbul sekiranya anda mempunyai pelan perlindungan perubatan takaful yang disertakan kad perubatan.

Bagaimana Medical Card & Pelan Takaful Dapat Membantu?

Kos Rawatan Hospital

Segala kos dan bil rawatan ditanggung 100% oleh Pengendali Takaful

Rawatan Terbaik

Dapat memberi rawatan terbaik kepada diri atau ahli keluarga anda tanpa menunggu dalam tempoh masa yang lama.

pie-chart

Musibah Kewangan

Anda tidak perlu menghabiskan segala wang simpanan hanya semata-mata untuk menanggung bil dan kos rawatan hospital puluhan ribu ringgit.

Pampasan Tunai

Terima pampasan tunai jika diagnosis menghidap penyakit-penyakit kritikal,kecacatan kekal dan juga kematian.

Mahukah Anda Segala Kos Rawatan Hospital Dan Manfaat Perlindungan Kewangan Di Tanggung 100% Oleh AIA Public Takaful?

Call atau whatsapps 017 5131 722

Siapa Saya?

Assalamualaikum & hai,nama saya Shahrul Naim.Merupakan seorang Perunding Takaful yang bernaung di bawah AIA PUBLIC TAKAFUL.

Aturkan Temujanji Kita Hari Ini

Keterujaan saya adalah melihat anda dan ahli keluarga tercinta anda dilindungi oleh AIA Public Takaful seiring keperluan perlindungan perubatan dan kewangan untuk jaminan masa depan.

Hubungi segera : 017 5131 722

Copyright 2018  SHAHRULNAIM.COM


Disclaimer :

Plan Perlindungan Takaful dan Medikal Kad ini adalah untuk persediaan sebelum menghadapi penyakit atau kemalangan. Hanya boleh dimohon oleh individu yang SIHAT sahaja, pastikan diri anda tiada sebarang penyakit sebelum memohon. Jika sudah ada penyakit dan mahu juga memohon, pastikan anda dapatkan nasihat daripada agent terlebih dahulu. Segala permohonan Kad Perubatan tertakluk kepada terma dan syarat daripada AIA Public Takaful.

error: Content is protected !!
Bitnami